Shenzhen MingFengXing Art & Craft Products CO., LTD.
Shenzhen MingFengXing Art & Craft Products CO., LTD.
Hjem> Nyheter> Tilpasset metallpinne -merkeprosess
October 08, 2023

Tilpasset metallpinne -merkeprosess

1. Kundekonsultasjon: For det første må kundene kontakte selskapet som kan tilpasset metallmerke for å diskutere deres behov og budsjett.
2. Designskisse: Kunden må tilby merket design de ønsker, eller designeren lager designskissen i henhold til kundens behov.
3. Gjennomgå og endre designen: Etter at metallpinne -merkeutformingen er fullført, sendes designskissen til kunden for gjennomgang. Kunden kan foreslå endringer, og designeren gjør endringer basert på tilbakemelding til kunden er fornøyd.

4. Priser og betaling: Etter at designen er bekreftet, vil produksjonsselskapet gi prisen i henhold til størrelsen, materialet, mengden og andre faktorer i merket. Etter at kunden har bekreftet tilbudet, kreves et innskudd eller full betaling.
5. Pin Badge Sample Production: Etter å ha mottatt betalingen, vil produksjonsselskapet først lage et utvalg og deretter sende det til kunden for bekreftelse.
6. Masseproduksjon: Etter at kunden bekrefter at utvalget er riktig, starter produksjonsselskapet masseproduksjon.
7. Kvalitetsinspeksjon: Etter at produksjonen er fullført, kreves kvalitetsinspeksjon for å sikre at hvert merke oppfyller kundene.
8. Emballasje og levering: Etter å ha passert kvalitetsinspeksjonen, blir merket pakket og arrangert for levering.

Packing for badgemodes of transportation

9. Kundemottak og tilbakemelding: Etter at kunden har mottatt varene, kan han gi tilbakemelding. Hvis det er noe problem, må produksjonsselskapet løse det i tide.
10. Oppfølgingstjeneste: Hvis kunden er fornøyd med produktet, kan det være oppfølgingsordrer. Produksjonsselskapet må opprettholde et godt kundeforhold og tilby kvalitetstjeneste.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende