Shenzhen MingFengXing Art & Craft Products CO., LTD.
Shenzhen MingFengXing Art & Craft Products CO., LTD.
Hjem> Nyheter> Fabrikk tilpasset sport gullmedalje gravering
April 23, 2024

Fabrikk tilpasset sport gullmedalje gravering

Sportsmedaljer er et symbol på utøverens prestasjoner, det kan minnes utøverens treningstid og så videre.


Vi kan injisere sjel og liv i hver medalje ved å snekre logoen. For eksempel kan du snekre navnet på idrettsutøveren, navnet på spillet, den spesifikke tiden for spillet eller den berømte setningen som idrettsutøveren liker.

Nå går flere og flere mennesker som idrett, som har blitt en hobby i livet, til lekeplassen når de ikke har noe å gjøre etter jobb, fordi sport kan være en god dekompresjon og la kroppene deres få bedre løslatelse.


Det er også mange mennesker i livet for å løpe et maraton, vinnerne kan få maratonmedalje , hvorav den første kan få en gullmedalje , den andre er en sølvmedalje, den tredje er en bronsemedalje og så videre. Fordi maraton hovedsakelig kjører, er det også delt inn i løpemedaljer.


Det er mange slags maratonmedaljer, som kan gjenspeile temaet for maraton, og mange byer vil også inneholde maratonløp, så det er også medaljer oppkalt etter byen, slik som de som holdes i Shenzhen, som heter Shenzhen -medaljer.
Medaljer er en flott måte å oppmuntre folk til å ta på seg utfordringer og skyve grensene.



Medal Zinc Alloy JpgMedal Gold Silver Bronze JpgMedal Of Honor Frontline Jpg

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende